Mijn naam is Liselot van de Geer.
En om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik hou van het bestaan. Ik hou van het leven. Ik hou van mensen. En ik hou waarschijnlijk ook van jou.

Van jongs af aan observeer ik de situaties om mij heen tot in de detail. En dan vooral de beweegredenen van mensen. Waarom doen ze wat ze doen? Waarom zeggen ze wat ze zeggen? Laten we eerlijk zijn: de homo sapiens is fucking fascinerend.

Laat theater bij uitstek dé manier zijn om deze geniale wezens een podium te geven.

Het liefste werk ik als theatermaker met échte verhalen: puur & rauw. Iedereen heeft een verhaal en hoe mooi is het om in elk klein verhaal de schoonheid te zoeken? Ik vind dat te gek! Ik bedoel dat is toch uiteindelijk het doel als theatermaker het ‘hier en nu’ een stem geven. Maar het mooiste van alles vind ik het samenkomen, de verbinding.

Ik ben dan ook onwijs dankbaar dat ik met die drie lieve vrienden “FC. Fortinbras” mag vormen en hopelijk mensen kan verbinden en de wereld een stukje mooier kan maken met onze voorstellingen. Al is het maar voor een paar mensen. Maar als ik even eerlijk ben en zou mogen kiezen: het liefst voor iedereen. Vrede op aard!