‘WALK ON, WALK ON
WITH HOPE IN YOUR HEART
AND YOU’LL NEVER WALK ALONE’  – OSCAR HAMMERSTEIN/ RICHARD RODGERS

 

Met strakke gezichten en zenuwen in hun lichaam staan de spelers klaar in de catacombe op hun opwachting te maken. Als ze de spelerstunnel uitlopen en de stadion verlichting hun gezichten vangt. Klinkt daar een oorverdovend geluid, de 12de man. De achterban die het team onsterfelijk maakt, de club tot hoge hoogtes brengt. zonder hen geen club, zonder hen geen steun de doelen te behalen.

F.C FORTINBRAS  een nieuw gezelschap uit Tilburg vol met ambitie en klaar om mensen te verbinden, ze van hun ik-eilandjes af te halen en ze met elkaar in contact te laten komen.

om deze missie te kunnen behalen zijn we opzoek naar support! wordt Supporter van F.C. FORTINBRAS: Wij kunnen uw ondersteuning goed gebruiken.

U KUNT KIEZEN UIT VIER SOORTEN VAN SUPPORTER ZIJN:

 

‘DE SUPPORTER’

DE SUPPORTER BETAALT 10 EURO EN KRIJGT EEN  EXCLUSIEVE F.C. FORTINBRAS SJAAL.

‘ DE SEIZOENKAARTHOUDER’

DE SEIZOENKAARTHOUDER BETAALT 25 EURO EN KRIJGT EEN  EXCLUSIEVE F.C. FORTINBRAS SJAAL MET DAARBIJ FOTO OP DE WEBSITE

‘DE HOOLIGAN’

DE HOOLIGAN BETAALT 50 EURO, KRIJGT EEN EXCLUSIEVE F.C. FORTINBRAS SJAAL, FOTO OP DE WEBSITE EN EEN UITNODIGING VOOR EEN SUPPORTERSBIJEENKOMST EN 1 VRIJKAARTJE VOOR DE PREMIERE


‘ DE club van 100’

LID VAN DE CLUB VAN 100  BETAALT 100 EURO of meer , KRIJGT EEN  EXCLUSIEVE F.C. FORTINBRAS SJAAL, EEN FOTO/ADVERTENTIE OP DE WEBSITE, EEN UITNODIGING VOOR VOOR DE SUPPORTERSBIJEENKOMST EN 2 VRIJKAARTJES VOOR DE PREMIERE.de supporterde seizoenkaarthouderde hooligande club van 100